De 3 unieke bloemen voor in een boeket

Sommige bloemen zijn bekend bij iedereen. Neem bijvoorbeeld de populaire roos, of een vrolijk zonnebloem. Een Chrysant of een Tulp zijn bloemen die nooit vervelen en dus altijd mooi zullen staan in een vaas. Wil je extra uitpakken met echte eyecatchers in je boeket? Ga dan voor bloemen met een bijzonder uiterlijk. Deze bloemen heb je misschien nog nooit gezien, maar zijn prachtig in een vaas tussen het interieur. Bloemen Bezorgen Amsterdam geeft je de 3 meest unieke:

Alstroemeria

In Nederland wordt deze bloem ook wel de Incalelie genoemd. Je herkent deze bijzondere bloem aan zijn gedraaide bladeren. Het is een lelieachtige bloem, met verschillende kleurschakeringen. Deze bloem staat ook wel symbool voor een langdurige vriendschap.

Bouvardia

Van de ene op de andere dag ontwikkelt deze bloem zich tot een unieke roze, witte of rode bloem. Deze bloem zie je vaak terug in vrolijke boeketten voor gelegenheden waar je iets te vieren hebt. Dit komt omdat de bloem symbool staat voor enthousiasme.

Leeuwenbek

De naam is misschien wel niet zo charmant, maar als je de bloem ziet snap je waarom deze naam zo toepasselijk is. Omdat de bladeren van de bloem een beetje open staan lijkt het net op de bek van een leeuw. De bloem komt voor in onder andere wit, roze en paars. 

Dit vind je misschien ook leuk...