De Can-Am Spyder en Ryker

Can-Am heeft de in 2007 de Spyder roadster op de markt gebracht. Dit is een motor met drie wielen en hij is gemaakt voor de sportieve rijder. Er zijn verschillende versies die ieder hun eigen prijsklasse hebben. Voor onderdelen en extra’s voor de Can-Am Spyder series kunt u terecht op de website van Can-Am Store Nederland.

Can-Am Ryker

De Ryker is een goedkopere variant van de Can-Am Spyder. Ze zijn te verkrijgen vanaf om en nabij de 9.000,- euro. U heeft keuze uit een 47pk motor en een 77 pk motor. Volgens vele ervaren Ryker bestuurders is het een bijzondere ervaring. De 2019 Can-Am Ryker is een automaat. Dat betekent dat je nóg meer focus kunt leggen op het rijden zelf. Onderdelen voor Ryker zijn te koop op de website van Can-Am Store Nederland

Can-Am Spyder

De bijnaam van de Spyder is ‘Batmobike’. De Spyder is niet bedoeld voor lange ritten maar meer voor sportieve korte ritten. De nieuwe Spyders beginnen zo rond de 19.000,- euro. Wilt u de F3-S hebben? Dan betaald u minimaal 24.000,- euro. Een leuk feitje is dat 25% van de kopers van de Spyder een vrouw is. Op Can-Am Store Nederland heeft u keuze uit 295 verschillende accessoires voor de Can-Am Spyder.

Can-Am Store Nederland

Dé webshop als het gaat om de Spyder & Ryker. In totaal plus minus 250 producten verdeeld over de twee. Van Can Am Spyder Akrapovič uitlaatsystemen tot sportieve stickers die zorgen voor een nét wat sportievere look.

Dit vind je misschien ook leuk...