3 leuke dingen om te doen tijdens een vriendinnenavond

Eindelijk hebben jij en je vriendinnen de tijd om een keer met elkaar af te spreken. Jullie hebben alleen nog een klein probleem “Wat kunnen wij gaan doen!?”. Geen zorgen wij helpen je met drie leuke dingen die je zowel binnen- als buitenshuis kunt doen

Organiseer een high wine!

Je hebt vast wel eens gehoord over een high tea. Maar een high wine is beter, want geef toe wie houdt er nou niet van een lekker glaasje wijn met heel veel lekkere hapjes? Je kunt ervoor kiezen om een high wine te organiseren bij een restaurant of bar. Maar je kunt het ook makkelijk thuis organiseren! Kies wat kleine hapjes zoals brood met smeersels, kaasjes, nachos en ga zo maar door. Vervolgens kies je welke wijnen jullie gaan proeven. Een goede tip is om met lichte witte wijnen te beginnen en te eindigen met zware rode wijnen.

Bezoek samen met je vriendinnen een spa of wellness center

Soms moet je gewoon tijd maken voor jezelf en je lichaam. Dit kun je natuurlijk doen met je vriendinnen. Ga met zijn allen naar een wellness center en laat je daar lekker in de watten leggen met een massage. Of klets lekker bij in de sauna of bad. Je weet in ieder geval zeker dat jij en je vriendinnen tot rust zijn gekomen na een avondje in de wellness center!

Organiseer een avond met Ladiesnight.nl

Je kunt ook avond samen met je vriendinnen een “home party” boeken bij Ladiesnight.nl! Zij verzorgen een super leuke avond voor jou en je vriendinnen. De consulente van Ladiesnight.nl komt met het nieuwste assortiment aan erotische speeltjes en gadgets en laat ze allemaal zien. Door dit soort producten, is er al vaak een giechelige stemming en daarnaast is er genoeg ruimte voor schuine grappen. Een avondje met Ladiesnight.nl is helemaal gratis, op de hapjes en drankjes na!

Dit vind je misschien ook leuk...