Nieuwe of tweedehands Pokémon kaarten kopen? Hier moet je zijn!

Nieuwe of tweedehands Pokémon kaarten kopen? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. We vertellen je waar je terecht kunt voor nieuwe kaarten, waaronder packs en booster boxen. Tevens gaan we in op platformen waar je terecht kunt voor het kopen van tweedehands kaarten. Met de tips in dit artikel moet het vast en zeker lukken om je collectie compleet te maken of om dié ene kaart te bemachtigen die je al zolang wilde hebben!

Nieuwe Pokémon kaarten kopen

Als je Pokémon kaarten wilt hebben dan is het natuurlijk het makkelijkste om ze nieuw te kopen. Ze zijn verkrijgbaar bij veel (web)winkels, zoals Bol.com, Amazon en tal van speelgoedwinkels. We noemen je daarnaast nog een paar websites die uitblinken in hun assortiment Pokémon kaarten.

1. Pokemonmaster.nl

Dit is de grootste online Pokémon website van Nederland. Groot voordeel is dat je hier naast booster packs en boxen ook Pokémon merchandse kunt kopen. Het aanbod is wisselend. Daarnaast hebben ze dagelijks een mooie aanbieding voor je klaarstaan. Snuffel dus zelf eens rond op de website en shop losse kaarten, packs of boxen.

Ga nu naar PokemonMaster.nl.

2. Spellenrijk.nl

Deze webshop is een goede keuze als je naast Pokémon kaarten ook sleeves, opbergmappen en andere Pokémon artikelen wilt kopen. Vóór 21.00 uur besteld, is vaak ook nog de volgende dag in huis. Neem dus zelf eens een kijkje en shop direct accessoires, zodat je je nieuwe kaarten veilig kunt bewaren.

Tweedehands Pokémon kaarten kopen

Bij het kopen van een pack of booster box moet je maar net geluk hebben dat je favoriete kaart in de verzameling zit. Ben je op zoek naar een specifieke kaart of wil je je collectie compleet maken? Hier een overzicht van platformen waar je terecht kunt voor tweedehands Pokémon kaarten, zowel kaarten uit de vroegere als de latere generaties!

1. De Pokémon Shop

Het platform Depokemonshop.nl is opgezet door enthousiaste kaartenverzamelaars. Sinds 2014 verkopen zij 100% authentieke kaarten (vaak in nieuwstaat). Je kunt losse kaarten kopen om je collectie compleet te maken, maar je kunt ook samengestelde bundels kopen. Deze bevatten gegarandeerd zeldzame en glimmende Pokémon kaarten.

2. Marktplaats en eBay

Marktplaats en eBay zijn beide websites voor tweedehands koop en verkoop. Hier bepalen verkopers zelf de ‘waarde’, waardoor je niet altijd zeker weet of je een goede aankoop doet. Dat geldt natuurlijk ook de andere kant op. Het kan namelijk ook zijn dat je minder betaalt dan wat de kaarten werkelijk waard zijn. Er zijn genoeg verkopers die er zelf geen verstand van hebben en hun kaarten gewoonweg snel te koop zetten. Aan jou de leuke uitdaging om die waardevolle kaarten uit het enorme aanbod te filteren.

3. Cardmarket

Cardmarket is dé trading cards marktplaats. Ook hier kunnen kopers en verkopers terecht. Maak een account aan op de website en gebruik de functionele zoekmachine om tot in de kleinste details te filteren op bepaalde Pokémon kaarten. Je krijgt een lijst met verkopers, foto’s en prijzen, zodat je zelf kiest bij welke verkoper je de aankoop doet.

Dit vind je misschien ook leuk...