4 tips voor het vinden van een betaalbaar bankstel

Wil je een leuke bank aanschaffen maar is je budget niet zo groot? Dan is je beste keuze om op zoek te naar een betaalbaar bankstel. En om je daarbij op weg te helpen, hebbenn wij een aantal tips voor je.

1. Kijk, vergelijk en wacht op aanbiedingen

Kijk om te beginnen eerst goed online rond bij verschillende aanbieders zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Misschien is bij de ene aanbieder de bank die je zoekt wel in de aanbieding zodat je er minder voor betaalt. Kijk ook goed in folders zodat je weet wat er allemaal te koop is. Als je geen haast hebt met het kopen van een bankstel kun je ook gewoon afwachten totdat er aanbiedingen zijn. Op die manier koop je een kwalitatief goed en betaalbaar bankstel voor veel minder geld dan normaal.

2. Ga op zoek naar tweedehands betaalbare bankstellen

Wil je niet wachten of heb je de bank snel nodig? Dan kun je ook kijken of er een goed tweedehands exemplaar te vinden is. Soms doen mensen een bank al na korte tijd weg omdat deze overbodig geworden is door een verhuizing of doordat ze gaan samenwonen. Dit betekent dat de bank bij hen alleen maar de in weg staat of in de opslag en ze deze liefst zo snel mogelijk willen verkopen. Kijk eens op sites zoals Marktplaats om dan een leuke bank te vinden tegen een lagere prijs.

3.Kijk eens bij de kringloopwinkel

Ook de kringloopwinkel kan uitkomst bieden als je een bank zoekt en een beperkt budget hebt. Je vindt er vaak een groot aanbod en een tweedehands exemplaar kan nog gewoon heel goed zijn. Zit er een beschadiging of vlek op? Geen probleem want die verberg je gewoon met leuke accessoires zoals een kussen of plaid. Kun je die er ook meteen bijkopen om alles compleet te maken.

4. Ga op zoek naar korting

Wil je een bank die betaalbaar is en die tevens goed is? Kijk dan goed rond of er korting te vinden is. Omdat het aanbod wisselt hebben meubelzaken nog wel eens te maken met showmodellen die ze graag kwijt willen om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Deze modellen doen ze vaak van de hand met aanzienlijke korting. Op die manier kun jij je een bankstel permitteren dat eerst veel duurder was maar door de korting ineens betaalbaar wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...