Hoe moderniseer je het interieur van je huis met RVS

Eens in de zoveel tijd is het gewoon even nodig om een make-over te doen in je huis. Soms is er meer nodig dan in andere gevallen. Mocht je het huis een modernere uitstraling willen geven, dan is het verstandig om ideeën op te doen, voordat je aan de slag gaat. RVS is een goede optie om te gebruiken voor een moderne inrichting, dankzij de veelzijdigheid van het materiaal.

Strak RVS meubilair

In dit geval moet je niet denken aan professionele RVS keukens, maar ook aan RVS salontafels en normale tafels afgewerkt met hout, glas of keramiek. Door de strakke vormen van het RVS, oogt het gelijk moderner. Daarnaast is RVS zeer bewerkelijk, waardoor het mogelijk is om op maat gemaakte meubels te maken.

Tijdloos grijs

Grijs is een erg geliefde kleur, doordat het een erg neutrale kleur heeft. Hierdoor is grijs een tijdloze kleur dat toepasbaar is, in bijna elk interieur. Het is wel belangrijk om grijs te combineren met wat fellere kleuren. Zo voorkom je een grijze soep in huis. RVS leent zich hiervoor perfect, door de glanzende grijze kleur van het materiaal. Daarnaast is het materiaal dat vaak wordt gebruikt voor strakke vormen. Ten slotte is het erg stevig materiaal, waardoor het geen dikke steunframes nodig heeft. Hierdoor bereik je ook nog eens een minimalistische inrichting!

Veilige moderne RVS balustrades

RVS balustrades zijn perfect voor balkons, vides of een galerij. Een balustrade in combinatie met glas zorgt voor een extra moderne inrichting en het laat ook nog eens licht door. Modern huizen zonder veel licht bestaan namelijk bijna niet! Heb je zelf ideeën voor de mooiste balustrade, dan is het mogelijk om RVS balustrades op maat te laten maken! Daarnaast kun je balustrades vaak combineren met RVS trapleuning, zodat het interieur consistent is.

Dit vind je misschien ook leuk...