4 redenen waarom je turkesterone moet gebruiken

Menig fitnessfanaat is misschien wel bekend met het fitness-supplement turkesterone. In turkesterone zit de werkende stof ecdysterone waaruit is gebleken dat het een sterk middel is om je sportprestaties te verbeteren in de sportschool. Wij geven je een aantal redenen waarom je turkesterone zou moeten gebruiken!

Wat is turkesterone?

Als eerste is het wel belangrijk dat je weet wat turkesterone is. Zoals gezegd zit in turkesterone het stofje ecdysteroïde. Dit is een belangrijke stof dat veel voorkomt in insecten en zelfs in sommige planten. Maar waar het bij turkesterone uiteindelijk om gaat is het stofje 20-hydroxyecyson. Dit stofje is feitelijk een anabole stof, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen zoals nierproblemen, haar-, en borstgroei.

Verbeter sportprestaties met turkesterone

Turkesterone staat bekend als een middel om je sportprestaties te verbeteren. Het zorgt er namelijk voor dat je langer kunt trainen zonder dat spiervermoeidheid ontstaat. Dit komt doordat de glycogeenvoorraden zijn verhoogd in je lichaam. Je zou het dus bijna kunnen zien als een pre-workout!

Verhoog de spierversterking en onderhoud

Turkesterone zorgt ervoor dat je spieren sterker worden. Ofwel: je krijgt meer spieren en dus ook minder lichaamsvet. Hierdoor is het een handig middel om te gebruiken als je aan het bodybuilden bent.

Het verhoogd goed cholesterol

Bestaat goed cholesterol dan? Jazeker! Goed cholesterol zorgt ervoor dat je meer energie hebt voor trainingen en verlaagd melkzuur in je spieren. Daarnaast heeft het ook een ontstekingsremmend effect. Kort gezegd betekent dit dus dat je minder last gaat hebben van spierpijn en dat je langer kunt doortrainen doordat je spieren niet verzuren.

Meer gains, zonder de vermoeidheid

Het supplement zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt. Als je turkesterone gaat gebruiken betekent dit dus dat je meer kunt trainen en sneller resultaten gaat boeken. Ideaal dus als je een echte fitnessfanaat bent op zoek naar het lichaam van een jonge Adonis.

Dit vind je misschien ook leuk...