Tuininrichting? 3 must haves!

Heb je een ruime tuin, maar is het nog wat karig? Toch maar wat doen aan je tuininrichting dan, maar wat zet je zoal in je tuin? In deze blog laten wij 3 must haves zien voor in jouw tuin!

Fontein

Niets helpt zoveel als een fontein bij de uitstraling van een mooie en luxe tuin. Natuurlijk kan het wel wat prijzig worden, maar vet gaaf toch als je zo’n mooie fontein in je tuin hebt? Gelukkig kun je ook simpele fonteinen kopen die ook wat schelen in prijs!

Beelden

Nee, dan bedoelen we niet de creepy kabouters. Mooie beelden van wat je maar ook mooi vindt(oké kabouters mogen dan ook wel). Je kunt hier zelf helemaal in los gaan. Heb je liever een aantal kleine beeldjes(of heeeeel veel) of toch liever een aantal mooie grote? Het is helemaal aan jou! 

Daarnaast zijn er ook nog verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je stenen beelden, maar ook houten of marmeren beelden. Marmeren beelden zijn wel erg prijzig, maar ze zijn erg mooi. Probeer ook goed de beelden te onderhouden om ze mooi te houden, vooral als je een duur beeld hebt. Wil je ook beschadigingen voorkomen bij je dure beelden? Dan kun je ervoor kiezen om bij slechte weersomstandigheden gebruik te maken van een beschermhoes.    

Vogels

Wat maakt een tuin nou beter af dan vogels die rondvliegen en zingen in je tuin? Maar hoe krijg je die vogels nou in je tuin? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen. Heb je de eerste must have al binnen? Deze helpt namelijk ook! Als je een fontein hebt, komen vogels vaker langs om even wat te drinken. Wil je ze nog meer verleiden? Zorg er dan voor dat je iets van een vogelbad in je tuin hebt. Dan kun je ze ook nog eens zien baden, super leuk! 

Een nog simpelere methode: ga een vogelhuisje kopen! Maak een lekker huisje voor ze en ze komen gegarandeerd terug. Verleid ze ook maar met wat zakken met zaden en dergelijke. Die vogels kun je straks niet meer wegslaan uit jouw tuin!

Dit vind je misschien ook leuk...